2023-01-26 12:19Pressmeddelande

Kvinnligt företagande & 100% återvunnen kategori. Nyheter från Holdit!

Iris av Emma x HolditIris av Emma x Holdit

Iris av Emma

Holdit kickar igång 2023 med att lansera ett limiterat designsamarbete med svenska Emma Halvarsson, the brains behind Instagram-succén Iris av Emma. Emma designar och syr necessärer, pennfodral och pouches i säsongens färger och mönster, och har tidigare samarbetat med bland annat nederländska Gisou och Archive Attire – som fokuserar på vintage och second hand-shopping. 

Tillsammans har Holdit och Iris av Emma tagit fram en necessär i GRS- och OEKO-TEX-certifierat tyg, som är handgjord av Emma i Sverige.  Färgerna kompletterar några av Holdits bästsäljande mobilskal och necessären är den perfekta accessoaren att ha i handväskan eller i badrummet. Läs hela artikeln här!

_________________________________

100% återvunnen kategori

Holdits sortiment är veganskt och produkterna har en schysst kvalité samtidigt som planeten, och människorna som bor här, ligger teamet extra varmt om hjärtat. Tillsammans ser gänget på Holdit till att varje dag göra de bästa valen när det kommer till material, transporter, utsläpp och jämställdhet, utifrån ett hållbart perspektiv. 

Klimatkompenserad frakt och ett veganskt produktsortiment må låta trivialt, men bakom varje steg mot att bli ett mer hållbart företag ligger hårt arbete och innovativa funktioner. Hela elva produktkategorier produceras idag med helt eller delvis återvunna material, och nyligen re-lanserades dessutom Mobilskal Seethru, där samtliga material nu är 100% återvunna. Detta är ett första steg, i raden av många, som Holdit tar för att bli det mest hållbara alternativet på marknaden. Pst! Inom loppet av två veckor kommer en till kategori gjord av 100% återvunna material. Håll utkik här för att bli först med nyheten!


Om Holdit

Holdit består av ett gäng grymma personer som varje dag jobbar för att erbjuda just dig det allra bästa! Vi skapar och säljer mobilskal och massvis med andra accessoarer som gör livet med en telefon lite roligare och säkrare. För oss är mobilen en viktig del av din outfit och vi vill att du ska ha det bästa marknaden har att erbjuda! Sortimentet innehåller kategorier som silikonskal, plånboksfodral, skärmskydd, laptopfodral, stickers, korthållare och flertalet andra produkter som designar och skyddar dina enheter. Spana in hela sortimentet på holdit.com

KONTAKT

Emmy Nyberg
Head of Marketing
Emmy Nyberg